Jade-steen behandeling

Jade: een schoonheid die niemand kan ontkennen!

 Deze massage mag zeker niet vergeleken worden met de hotstonemassage. Het is een totaal nieuwe behandeling, werkt veel intenser. Jade heeft een zeer hoge trillingsfrequentie. Het is een krachtige healingsteen !!! Jade is een variant van Serpentijn ( = China – jade ), helpt bij: nervositeit, stress en spanning, onrust, compenseert humeurschommelingen, het gevoel niet beschermd te zijn, houdt de spieren soepel, helpt bij spierstijfheid, verlicht pijn en krampen, menstruatiepijnen, hoofdpijn.

Wat is Jade?

Jade is eigenlijk een mineraal aggregaat, die voornamelijk is samengesteld uit Jadeïet of niersteen of een combinatie van deze twee mineralen.Jade is ook gekend als de Jadeïet jade.  Het heeft een mooie groene kleur, smaragdgroen met een doorschijnende elegante verschijning. Vanwege zijn zeldzaamheid en schoonheid wordt Jadeïet jade in de volksmond ook gem jades of keizerlijke jade genoemd.

De waarde en schoonheid van Jade

Jade is een symbool van liefde en deugd. In de meeste Aziatische culturen werd Jade een status symbool. In sommige gebieden in Portugal, is jade gecodeerd als’ piedre de ilharga ‘, wat letterlijk betekent: ” de stenen van de ruggengraat”.  In het oude Egypte werd jade bewonderd als de steen van de liefde, innerlijke vrede, harmonie en evenwicht. In andere regio’s en culturen werd jade ook beschouwd als een geluksvogel of beschermende steen.

Werking * Jade stimuleert de nierfunctie en brengt daardoor de water-, zout- en zuren/basenhuishouding in balans. Hierdoor ondersteunt hij de afvoer van afvalstoffen van de nieren, de pancreas en de lever. * Door de aanwezigheid van aluminium kan jade positieve resultaten geven aan het zenuwstelsel. * Jade helpt de huid te herstellen en werkt bij ontstekingen * Geeft goede resultaten bij menstruatieproblemen. * Hij verhelpt intellectuele en geestelijke vermoeidheid, onrust en prikkelbaarheid. * Geeft grote bescherming en verhelpt neerslachtigheid. * Hij reinigt en bevrijdt de aura van alle negatieve invloeden. * Trekt positieve energie aan. * Hij beschermt tegen alle negatieve invloeden van buitenaf. * Jade herstelt vitaliteit en geeft levenslust. Deze massage mag zeker niet vergeleken worden met de hotstone- massage. Het is een totaal nieuwe behandeling, werkt veel intenser. Jade heeft een zeer hoge trillingsfrequentie. Het is een krachtige healingsteen !!! Jade helpt bij: nervositeit, stress en spanning, onrust, compenseert humeurschommelingen, het gevoel niet beschermd te zijn, houdt de spieren soepel, helpt bij spierstijfheid, verlicht pijn en krampen, hoofdpijn en menstruatiepijnen. Jade ontgift en ontzuurt. Jade brengt alle chakra’s terug bij elkaar. Wordt geassocieerd met de hartchakra en stimuleert liefde. Het is een beschermend kristal dat voor harmonie zorgt.  

Deel AYINEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook