TELEFOON

06 1244 7881

EMAIL:

BERTIE@PRAKTIJK-AYIN.INFO

OPENINGSTIJDEN

ENKEL OP AFSPRAAK

E.E.N. THERAPIE

Eclectische Energetische Natuurgeneeskundige therapeut. Dit staat voor energetische behandeling van de Aura en

chakra’s en de meridianen van het lichaam. Structureel wordt er ook gekeken of de gewrichten goed staan en of er spieren- of pees klachten zijn. We zoeken een balans tussen het energetisch en fysieke lichaam.

Dit alles gebeurd in een behandeling. Er wordt niet alleen gewerkt aan de klacht. Er wordt ook gekeken naar de oorzaak van het probleem. Dit kan op verschillende manieren.

Eerst meet ik alles uit middels de polsdiagnostiek of spiertest. Energetische middelen zoals van Sano farm en de E.E.N druppels en Bach bloesem kunnen worden uitgemeten om te zien welk middel voor u geschikt is en de beste resultaten zal opleveren.Edelstenen kunnen ook worden ingezet tijdens een behandeling.

Ze worden op het lichaam gedragen en zorgen voor ontspanning. Tevens zorgen ze voor een betere doorbloeding van de spieren en pezen en ontzuren het lichaam. Ze kunnen therapeutisch werken op lichamelijke en psychische klachten. Verder werk ik nog met DR. Schüssler zouten en kan ik ook kijken of er nog vitaminen- of mineralen tekorten zijn.