TELEFOON

06 1244 7881

EMAIL:

BERTIE@PRAKTIJK-AYIN.INFO

OPENINGSTIJDEN

ENKEL OP AFSPRAAK

Eclectische Energetische Natuurgeneeskundige therapeut.   

Dit staat voor energetische behandeling van de Aura en chakra’s en de meridianen van het lichaam. We zoeken een balans tussen het energetisch en fysieke lichaam. Dit alles gebeurd in één behandeling. Er wordt niet alleen gewerkt aan de klacht. Er wordt ook gekeken naar de oorzaak van het probleem. Dit kan op verschillende manieren.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende therapieën.  Welke therapie het meeste voor u geschikt is bepalen we bij de intake. Het kan dan ook zijn dat ik verschillende therapieën op u toepas, afhankelijk van uw klachten.

Na een uitgebreide intake  zullen we samen bepalen hoe de behandeling er uit gaat zien. Ik vraag u dan ook een behandelovereenkomst te tekenen. Dit is een overeenkomst waarbij we samen de behandeling, de klachtenbehandeling en de privacy bespreken en dit bekrachtigen middels een handtekening. Hierdoor bent u er zeker van dat er zorgzaam met uw gegevens wordt omgegaan.. Er gebeurd niets dat u niet wil.

De therapieën die ik toepas zijn o.a. Hypnose, E.S.B. behandeling, I.E.M.T. Therapie, Chakra behandeling, behandeling met edelstenen, Bach Bloesem therapie, Energetische behandeling.

IK BEN AANGESLOTEN BIJ BEROEPSVERGENIGING CAT COMPLEMENTAIRE KWALITEITSTHERAPEUTEN

PRESTATIECODES:

 24005 – Behandeling overige natuurgeneeskunde

 24012 – Behandeling energetische therapie

 24504 – Behandeling overige psychosociale therapie

 24513 – Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie

Het dierenconsult en de readings alsmede de massages worden niet door de ziektekostenverzekeraar vergoed.

Afspraken kunnen enkel telefonisch worden gemaakt. Wanneer u de gemaakte afspraak niet tijdig (minstens 24 uur voor de afspraak) afzegt of u komt niet opdagen zonder af te melden stuur ik een rekening voor de helft van het geboekte consult.

U kunt bij mij ook Pinnen