TELEFOON

06 1244 7881

EMAIL:

BERTIE@PRAKTIJK-AYIN.INFO

OPENINGSTIJDEN

ENKEL OP AFSPRAAK

Myofascial Release therapie komt uit Amerika en is een door John F. Barnes P.T. zeer succesvol verder ontwikkelde behandelmethode. Meer dan 140.000 therapeuten zijn inmiddels wereldwijd opgeleid. Myofascial Release is een veilige, behoedzame en zeer effectieve therapie waarvan de resultaten een langdurige werking hebben. Het kan voor een groot aantal klachten worden ingezet.

Trauma, ontstekingen en chirurgische ingrepen veroorzaken blokkades in het myofasciale systeem. Het resultaat is een enorme spanning in deze weefsels. Deze spanningen veroorzaken klachten die helaas voor patiënten vaak onbehandeld blijven. Myofascial Release verbeterd de structurele integriteit van het lichaam en reikt zelfs tot de verborgen of onderliggende informatie uit het onderbewustzijn. Dit opent voor patiënten de mogelijkheid zichzelf op een dieper emotioneel niveau te leren kennen en de verborgen trauma’s die genezing in de weg staan te verwerken.

Myofascial Release is een veilige, behoedzame en zeer effective therapie waarvan de resultaten een langdurige werking hebben. Trauma, ontstekingen en chirurgische ingrepen veroorzaken blokkades in het myofasciale systeem. Het resultaat is een enorme spanning in deze weefsels. Deze spanningen veroorzaken klachten die helaas voor patienten vaak onbehandeld blijven.

Myofascial Release kan voor een groot aantal klachten worden ingezet:

Rugpijn

Hoofdpijn

Whiplash

Onderrug Pijn

Nek pijn

Sport blessures

Chronische pijn

Wervelkolom problemen

Migraine

Bekkenbodem problemen

Neurologische problemen

Fibromyalgie

Chronische vermoeidheid

Verklevingen

Buik klachten